Møbelhund biltema

Møbelhund med håndtag – Biltema.dk

Praktisk redskab til at flytte tunge genstande, f.eks møbler, flyttekasser, maskiner og byggematerialer. Transportpladen er lavet af MDF med en strukturmønstret …

Møbelhund med håndtag

Flyttehund, 200 kg – Biltema.dk

Fordi vi tilbyder markedets bedste priser på alt til flytningen såsom flyttekasser i flere størrelser, flyttetæpper, møbelhund, bobleplast og meget mere.

Flyttehund, 200 kg

Alt til flytningen til markedets bedste priser – Biltema.dk

Gør flytningen lettere med denne rullevogn. De 4 anti-slip punkter på pladen gør vognen mere skridsikker, så lasten ikke glider af under brug!

Har du flyttetanker? Hos Biltema finder du alt i flytteudstyr såsom flyttekasser, bobleplast og flyttetæpper. Se mere >>

Møbelhund koblingsbar 400 kg – Jem & Fix

Møbelhund koblingsbar 400 kg | jem & fix

Fantastiske tilbudsaviser og tilbud for møbelhund i Biltema. ✨ Gennemse de aktuelle ugentlige tilbud og udsalg fra de mest populære forhandlere.

Koblingsbar møbelhund til transport under flytning. Den kan kobles sammen, så lastfladen bliver større. Måler 57 x 29 cm og kan klare maks. 400 kg.

Rockfort Møbelhund maks. 150 kg – 58 x 29 cm – Harald Nyborg

Møbelhund maks. 150 kg – 58 x 29 cm – altid lave priser!

Gør flytningen lettere med denne rullevogn. De 4 anti-slip punkter på pladen gør vognen mere skridsikker, så lasten ikke glider af under brug!

Møbelhund med håndtag tilbud hos Biltema

Nuværende Møbelhund med håndtag tilbud fra Biltema tilbudsavis. Tjek de seneste Møbelhund med håndtag tilbud og nyd de billigste Møbelhund med håndtag tilbud til de bedste priser.

Wagner møbelhund Transport Helper m/bremse 400 kg

MØBELHUND tilbud – BILTEMA • Dagens udsalg fra tilbudsavis

Fantastiske tilbudsaviser og tilbud for møbelhund i Biltema. ✨ Gennemse de aktuelle ugentlige tilbud og udsalg fra de mest populære forhandlere. ⭐

Keywords: møbelhund biltema