Tips til den gode hjemmebar

Hvad enten du har en hang til gode fester, eller blot elsker et godt glas i hyggeligt selskab, så kan det være en udfordring at skabe en lækker hjemmebar, som du ikke behøver at fylde op hver gang du inviterer gæster på besøg. Men hvordan griber man lige den opgave an, uden at skrabe bunden af pengepungen?

Tag udgangspunkt i et par enkelte drinks

Når det kommer til gode drinks, kan det være meget forskelligt hvad vi hver især synes smager godt. Så hvis du gerne vil skabe en hjemmebar, hvor de fleste kan være med, handler det selvfølgelig om at have en god variation, som du kan tilbyde. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at du skal købe dig fattig i al den forskellige spiritus du kan finde – tværtimod. 

 

Mange drinks tager nemlig udgangspunkt i den samme alkohol som base. Så du kan komme langt med en enkelt flaske gin eller whisky – så længe du har forskellige ingredienser du kan blande det op med.

Gør baren til en del af indretningen

At skabe en god oplevelse for dig og dine gæster, behøver ikke at betyde, at du skal bygge en kæmpe bar, der tager halvdelen af kvadratmeterne i stuen. En lille barvogn i hjørnet kan også være en god måde at have en hjemmebar, selvom man har lidt plads. Det kan også være du har plads i et vitrineskab henne ved bogreolen. Der findes mange gode alternativer der ikke kræver meget plads, men som stadig er hyggeligt.